Martin Zounar opět hubne. Vtipnými videi z posilovny baví fanoušky

16. září 2024·Celebrity·Redakce

Martin Zounar (Foto: Profimedia)

Martin Zounar, známý český herec, prošel v posledních letech výraznou fyzickou proměnou. Zhubl 25 kilogramů, jenže po operaci nohy 11 znovu nabral. Proto se opět rozhodl kila navíc shodit. A nebyl by to on, kdyby si z toho neudělal i legraci a o svou cestu se nepodělil s fanoušky na instagramu.

Když Zounarova váha dosáhla 128 kilogramů, začal se potýkat s vážnými zdravotními problémy. I vysoký biologický věk 75 let pro něj byl varovným signálem. Změnil nejen jídelníček a začal se hýbat, ale pod dohledem obezitologa překopal od základů životní styl.

Tuto životní proměnu popsal herec v knize Jíst, či nejíst. To je, oč tu běží, kterou vydal na konci roku 2022. Otevřeně v ní hovoří o těžkostech s přejídáním, kdy byl schopný sníst tři tabulky čokolády denně. Také například vzpomíná, jak jeho náročné pracovní dny začínaly snídaněmi o rohlících, hemenexu a párcích a končily večeřemi plnými uzenin a vína.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Martin Zounar (@martin_zounar_official)

 „Aktuálně se opět pouštím na očistu těla sportem a zdravým životním stylem. Jelikož jsem si tím už jednou prošel, vím, že mě nečeká nic příjemného a jednoduchého, ale důležité je uvědomit si jedno – zdraví máme pouze jedno!napsal na svém instagramovém profilu herec.

Tam se s fanoušky dělí o vtipné příspěvky z posilovny, v nichž s humorem popisuje čas strávený v posilovně. Například sdílí videa, kde záměrně přehání své výkony ve fitku nebo se směje tomu, jak má občas problém zvládnout některé cviky. Tím nejen baví své fanoušky, ale také ukazuje, že cesta ke zdraví může být zábavná, i když není vždy snadná.

Celebrity - další články

Doporučujeme