Rozepře o výživné a syna: Dominika Mesarošová dorazila k soudu v outfitu za půl milionu

17. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dominika Mesarošová (Foto: Profimedia)

Den po svých 39. narozeninách se modelka Dominika Mesarošová dostavila k soudu v Praze. Hlavním tématem jednání byla péče a výše výživného na jejího syna Eliána, kterou řešila s bývalým partnerem Tomášem Novotným. Dominika na sobě nedala znát žádné napětí a dorazila oblečená ve velmi elegantním stylu s kabelkou Dior, šperky Cartier a dalšími luxusními doplňky.

Během soudního jednání se s právničkou radila ohledně správné strategie a navrhovala zvýšení výživného. Na rozdíl od ní se Tomáš Novotný objevil u soudu v mnohem nenápadnějším oblečení. Dvojice se rozešla kvůli údajné nevěře ze strany Novotného, což vedlo k napjatým vztahům, zejména ohledně péče o jejich syna.

Diskuze se točila hlavně kolem finančního zabezpečení a rozdělení péče. Dominika, která byla známá svým nákladným životním stylem, žádala o navýšení výživného, aby mohla synovi zajistit vše potřebné. Její bývalý partner však tuto částku považoval za přehnanou, což vedlo k nejednotnosti v názorech.

Soudní jednání nakonec nepřineslo okamžitý verdikt a spor o péči i výši výživného bude ještě pokračovat. Přesto Dominika odcházela ze soudní síně s úsměvem, což naznačuje, že je připravena se za svého syna bojovat i v dalších kolech tohoto právního sporu.

Celebrity - další články

Doporučujeme