To je překvapení! Kardashianky se dozvěděly svůj skutečný biologický věk

29. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kardashianky (Foto: Profimedia)

Pokud sledujete reality show The Kardashians, pak víte, že slavná rodina často zkouší nové aktivity. Ve finální epizodě páté řady Kardashianky překvapily diváky testem, díky kterému se dozvěděly svůj skutečný biologický věk.

Vystresované Kardashianky si nechaly odborníkem odebrat krev, aby se dozvěděly, která z nich je vlastně biologicky nejmladší. Zatímco Kim si byla jistá svým mladím, Khloe očekávala, že jí doktor oznámí důchodový věk. Výsledky byly pro obě sestry překvapující. Kim Kardashian, které je 43 let, měla biologický věk pouhých 34 let. Její sestra Khloe, ve věku 41 let, byla ještě více šokovaná, když se dozvěděla, že její biologický věk je pouhých 28 let. Tento výsledek naznačuje, že Khloe stárne o 28 % pomaleji než většina lidí v jejím věku.

Kim na Khloe žárlila, protože sestry spolu neustále ve všem soutěží. Khloe byla z výsledku nadšená a dala to patřičně najevo svým hysterickým křikem štěstí, který editoři epizody střihli do různých měst po celém světě. Jejich osmašedesátileté matce Kris Jenner vyšlo, že je o pár let mladší, takže i ona měla z testu radost. Scott Disick, bývalý přítel Kourtney Kardashian a otec jejích dětí, si vyslechl z rodiny nejhorší výsledek. Jeho biologický věk je totiž stejný jako ten opravdový, což se většinou děje, když někdo žije nezdravě a poté svůj lifestyle změní k lepšímu. Scott si prošel obdobím, kdy alkohol a drogy hrály v jeho životě hlavní roli, ale nakonec i on došel ke zdravému životnímu stylu.

Test, který rodina podstoupila, vychází z dlouhodobého výzkumu, který sleduje 1 000 Novozélanďanů od roku 1972. Výsledky těchto testů se často používají k lepšímu pochopení procesů stárnutí a k podpoře zdravotních praktik. Pro rodinu Kardashianových, která je posedlá mládím a zdravím, byla tato informace emotivní a motivující. Ať už tomuto testu věříte či ne, Kardashianky pravidelně získávají pozitivní ohlasy, protože přivádí pozornost k zajímavým tématům.

Celebrity - další články

Doporučujeme