Andrea Verešová se zastala Dary Rolins: Darinko, drž se, jsi nádherná žena!

25. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Andrea Verešová, Dara Rolins. (Foto: Instagram Andrea Verešová, Instagram Dara Rolins)

Zpěvačka Dara Rolins odcestovala na dovolenou, odkud svým fanouškům naservírovala fotky v plavkách. Jak už na jejím instragramovém profilu bývá zvykem, pod příspěvky se objevila celá řada negativních komentářů týkající se jejího vzhledu. Modelka Andrea Verešová už nemá s těmito lidmi trpělivost a zpěvačky se zastala.

„Když se tak dívám na ty komentáře, tak se musím smát,“ napsala Verešová na začátku. Reagovala tak na nenávistné komentáře, které si dobíraly vzhled slovenské divy. „Kdy už si uvědomíte, že vám táhne na šedesát let? Jste k smíchu,“ zněl asi ten nejhorší z nich. Další zase odkazoval na zpěvaččiny oči. „Radši jste si vzala brýle, co? Aspoň nejsou vidět ty vaše zpackané oči,“ napsala uživatelka instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

„Problém sociálních sítí je, že se zde může vyventilovat každý magor,“ reagovala Andrea Verešová na hejtry z Dařina profilu a dodala, že stejná situace se neustále opakuje i na jejích sociálních sítích. „Jak vidím, tak nejsem jediná, kdo tomu musí občas čelit. Darinko, drž se, jsi nádherná a okouzlující žena! To se moc nevidí a hlavně neodpouští,“ povzbudila zpěvačku Verešová.

Jednapadesátiletá Rolins vypadá na fotkách z dovolené úchvatně. Vzala si na sebe dvoudílné plavky různých barev a vzorů, které na další fotce doplnila ještě kloboukem. I když se pod fotkami našlo plno negativních komentářů, stále dominovaly ty pozitivní. „Každá hejterka by chtěla vypadat jako vy, ale nemůžou, proto si na vás honí ego,“ napsala jedna z žen. „Kdybych ve vašem věku vypadala takto, tak si pískám,“ reagovala paní Anna. Dara se ke komentářům nevyjádřila a dál si užívá dovolenou se svým partnerem Pavlem Nedvědem.

Celebrity - další články

Doporučujeme