Po zmiji přichází užovka: Helena Vondráčková opět čelí hadům

19. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Helena Vondráčková. (Foto: Profimedia)

Nedávno jsme vás informovali o tom, že v housbótu Heleny Vondráčkové se objevila nebezpečná zmije. Tento incident zpěvačku natolik vyděsil, že zavolala hasiče a ti situaci zachránili. Jenže nyní se ukázalo, že radost byla předčasná.

Hasiči museli rozebrat celou sedačku, aby zmiji dokázali chytit a vypustit do volné přírody. „Měli své nástroje, kterými ji po několika minutách dostali do kýble. Ještě teď se klepu, při pomyšlení, co se mohlo stát,“ řekla tehdy magazínu Blesk.cz zpěvačka. Následně vyjádřila obrovskou vděčnost za rychlé jednání příbramských hasičů, jenže to ještě netušila, že hadí příběhy nejsou u konce.

O několik dnů později ji totiž navštívil další kousek, tentokrát 74 cm dlouhá užovka hladká. „Do čeřínku se chytila hodně dlouhá užovka. Sežrala nastraženou rybičku,“ prozradila deníku Aha! Vondráčková s tím, že ji nejprve přepadl strach, jelikož netušila, o jakého hada se jedná. Vzápětí ho přeměřila a incident oznámila záchranářům.

I když není užovka hladká jedovatá, talentovaná zpěvačka si načetla, že umí pořádně kousnout, takže si manifestuje budoucnost bez hadů. „Když budou ty další dny bez hadů, budu ráda,“ dodala v rozhovoru pro Aha!. Vondráčková nedávno úspěšně vyprodala O2 arénu. Koncert vyžadoval neustálé tréninky a přípravy, takže v tuto chvíli se zpěvačka oddává zaslouženému odpočinku a doufejme, že v něm bude moci pokračovat bez hadů.

Celebrity - další články

Doporučujeme