Pláč fanoušků Prostřena! Jana Boušková končí po 15 letech

15. října 2024·Celebrity·Redakce

Václav Vydra, Jana Boušková (Foto: Profimedia)

Neskutečných 15 let je herečka Jana Boušková součástí pořadu Prostřeno! Společně s manželem Václavem Vydrou pořad komentují a glosují. To se ale nyní zřejmě změní. Oblíbená herečka by kvůli zdravotním problémům měla prý skončit.

Bez hlasů Jany Bouškové a Václava Vydry si televizní pořad s amatérskými kuchaři nikdo nedovede představit. Jenže herečku už nějakou dobu zlobí zdraví, a tak je velmi pravděpodobné, že se s jejím hlasem budou diváci muset rozloučit.

Manželé byli nedávno hosty VIP dílu, kde bylo vidět, že na tom Boušková není dobře. Zatímco Vydra sršel humorem a bavil účastníky plavením koní, herečka byla celý týden viditelně skleslá a nebyla ve své kůži. Diváci v komentářích psali, že na ní bylo vidět, že jí není dobře, a její pohyby popisovali jako strnulé a zpomalené. Podle některých při mluvení působila, jako by nevěděla, co říká.

Není se čemu divit, že koluje informace, že Boušková v Prostřeno! končí. „Diváci ji s Vaškem uslyší v dílech, co jsou už natočené, pak už ne,“ tvrdí zdroj Blesku.

Klára Kotábová z PR oddělení pořadu celou věc nechce komentovat. Nepotvrdila ji, ale ani nevyvrátila. Všechny tak nyní zajímá, kdo případně Bouškovou nahradí. Je možné, že to bude Eva Burešová, která díl už jednou komentovala, když herci vařili. Ohlasy na její styl byly pozitivní, takže je možné, že právě ona je žhavou kandidátkou. A co Vydra, jak to bude s ním?

 

Celebrity - další články

Doporučujeme