Petr Nárožný po nešťastném pádu zůstává v nemocnici. Rehabilitace potrvá do Vánoc

8. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Petr Nárožný (HPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia)

Herec Petr Nárožný (86) je hospitalizován v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně po nešťastném pádu, který vedl k operaci nohy. Rehabilitace po náročném zákroku bude podle jeho slov trvat až do Vánoc, což jej přimělo zvažovat svou pracovní budoucnost.

Herec Petr Nárožný byl hospitalizován po nepříjemném pádu, který se mu přihodil v hotelovém pokoji po divadelním představení. Nešťastný pohyb vedl k poranění nohy, kterou už dříve lékaři operovali z jiných důvodů. Následovala náročná operace, která byla úspěšně provedena ve zlínské nemocnici. Nárožný nyní prochází rehabilitací a zotavuje se pod dohledem zkušeného týmu zdravotníků.

Po operaci herec přiznává, že cesta k uzdravení nebude snadná. „Léčba chce svůj čas, což je největší otrava,uvedl v rozhovoru pro Zlínský deník. Rehabilitace probíhá intenzivně, denně Nárožného navštěvují dvě fyzioterapeutky, které mu údajně nic neodpouštějí.

Navzdory obtížím se stav postupně zlepšuje, přičemž herec doufá, že na Vánoce již bude moci chodit s francouzskými holemi.

Zranění končetiny tak Nárožného nutí přehodnotit svou aktivní pracovní kariéru. „Šoubyznys, pokud tomu tak chceme říkat, je kolotoč, ze kterého se špatně slézá, a ještě hůř se na něj nasedá,“ řekl zase pro server Novinky.

Herec tak připouští, že by se mohl začít více věnovat rodině a koníčkům. Přesto však nevylučuje, že se k herectví vrátí, pokud mu to zdraví dovolí. Dle něj totiž člověk může hrát i ve vysokém věku, pokud má energii převyšující diváky.

Celebrity - další články

Doporučujeme