Patricie Pagáčová vyrazila do společnosti s novým partnerem. Potkala ho náhodou

9. září 2024·Celebrity·Redakce

Patricie Pagáčová a její přítel Alex (Zdroj: Profimedia)

Pět let byla vdaná za dramaturga a režiséra Tibora Pagáče, s nímž má tříletou dcerku Bibianu. Manželství se však rozpadlo, jak herečka informovala v květnu tohoto roku. Neměl v tom být ale nikdo třetí a rozešli se bez zášti. Bývalí partneři teď žijí odděleně, Patricie už má navíc nového muže. S urostlým přítelem vyrazila na akci v Brně, kde ji zaskočila přítomnost médií.

Redakci Super.cz Pagáčová na místě oznámila, že už není single, a s partnerem Alexem dokonce i zapózovala, i když s tím předem nepočítala. „Věděla jsem, že nějaké fotky by stejně vznikly, okomentovala to. Více však o svém příteli v tu chvíli prozradit nechtěla.

Je ale jen otázkou času, kdy se fanoušci oblíbené herečky ze seriálu Ulice či Jedna rodina dozví více. Fotografové Blesku zachytili Alexe, jak venčí její psy. Všimli si, že má klíče od branky domu. To se stalo na konci července a herečka to odmítla komentovat. Něco málo ale později prozradila televizi Nova. „Dosud jsme spolu chodili jen na akce, kde novináři nebyli. Nestála jsem o zveřejnění, už jsem se v tomto ohledu poučila. Je to ale venku, takže ano, mám přítele. Nebudu prozrazovat, jak dlouho a kde jsme se potkali. Můžu snad jen říct, že já jsem nikoho nehledala, byla to náhoda,“ svěřila se. Alex ji patrně ani nikdy neviděl na obrazovkách, protože se na pořady s ní nedívá.

Herečka si užila léto s rodinou, v červenci měla dokonce volno. Strávila jej se svou sestrou a dětmi u moře. Nyní je však opět v pracovním procesu. Hodně času jí zabírá natáčení nekonečného seriálu Ulice, do nějž se vrátila po pěti letech postava Terezy Jordánové, kterou ztvárňuje.

Celebrity - další články

Doporučujeme