Sexy a bez zábran: Tereza Kerndlová fanouškům ukázala, jak si užívá život

9. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Tereza Kerndlová (Zdroj: Profimedia)

Tereza Kerndlová prostě ví, jak na sebe upozornit. Na sociálních sítích udělala radost všem fanouškům, když zveřejnila své provokativní fotografie z dovolené v Řecku, na kterých se v sexy outfitu oddává mlsání.

Zpěvačka, která je známá spíše svým vzhledem a smyslem pro módu, často sdílí momenty ze svého života, kterými inspiruje sledující k zdravému životnímu stylu, ale hlavně se na ně dobře kouká. Tentokrát se Tereza zaměřila na kombinaci relaxace a jídla, což spojila v několika fotografiích. Kerndlová již nějaký ten pátek žije ve Španělsku, ale momentálně si s manželem užívají dovolenou na řeckém ostrově Santorini.

„Kdybych takhle vypadala u snídaně, tak si pískám. Jste nádherná, Terezko,“ napsala jedna z fanynek. Další se do Kerndlové spíše opřela. „Tak zpívání vám nikdy nešlo, takže ukazování výstřihu na každé fotce dává asi větší logiku. Kdy si založíte OnlyFans?“ Tereza se na fotkách oddává chutnému pokrmu v bílých vyzývavých plavkách a vypadá u toho fantasticky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

Na dalších fotkách má na sobě vyzývavý černý model a věnuje se relaxu u bazénu. Zpěvaččiny fotky podpořilo hodně celebrit. Například moderátor Míra Hejda k fotce odeslal srdíčko. Pod fotkami se ale objevuje i dokola se opakující komentář, který naznačuje, že zpěvačka by se měla věnovat spíše hudbě. „Terezo, jste nádherná, ale mohla byste prosím více zpívat? Chci nové album,“ napsala uživatelka instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme