Nová láska na obzoru? Jennifer Lopez a Jimmy Butler pod drobnohledem médií

9. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jimmy Butler, Ben Affleck, Jennifer Lopez (Zdroj: Profimedia)

Pokud jste si mysleli, že Jennifer Lopez si dá od randění na nějakou dobu pauzu, opak je pravdou. Podle portálu Marca se zpěvačka ještě ani nerozvedla s Benem Affleckem a už znovu randí. Zpěvaččiným přednostem údajně podlehla basketbalová hvězda Jimmy Butler.

Tyto spekulace se objevily krátce poté, co Lopez požádala o rozvod s Benem Affleckem. Herec se nechal několikrát slyšet, že návratu k Jennifer lituje, a dokonce zkušenost s Lopez přirovnal k peklu. Podle posledních informací to vypadá, že se herec dávno posunul k další ženě. Na internetu se to hemží několika teoriemi. Podle nich se herec snaží obnovit vztah s matkou svých dětí, herečkou Jennifer Garner, ale také se píše, že se vídá s filantropkou a spisovatelkou jménem Kathleen Alexandra Kennedy, dcerou amerického právníka Roberta F. Kennedyho mladšího.

Lopez je v poslední době kritizována za absolutně každý svůj krok. Fanoušci mají totiž jasno. Podle nich si nedokáže udržet chlapa, jelikož má příšerné návyky a manýry. Její postelí prošli Alex Rodriguez, Drake, Casper Smart, Marc Anthony, Puff Diddy a mnoho dalších. Mnoho z nich o Lopez nemluví zrovna mile. Právě proto herečku a zpěvačku přestávají lidé brát vážně a mají už jejích vztahů po krk.

To však JLo nikdy nezastavilo. Jimmy Butler, hráč NBA za tým Miami Heat, je nyní na radaru médií kvůli svým údajně blízkým kontaktům s Lopez. Ačkoli ani Lopez, ani Butler nepotvrdili jakýkoli romantický vztah, jejich společné veřejné vystoupení vyvolalo spekulace, zda nejde o začátek něčeho vážnějšího. O novém vztahu a následném rozchodu budeme samozřejmě informovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme