Nejmladší syn Davida Beckhama randí se starší zpěvačkou

30. září 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Zdroj: Profimedia

Cruz Beckham, nejmladší syn slavného páru Davida a Victorie Beckhamových, se dostává do pozornosti médií nejen díky svým hudebním ambicím, ale také díky vztahu s německo-brazilskou zpěvačkou a skladatelkou Jackie Apostel. Devatenáctiletý Cruz a osmadvacetiletá Jackie se poprvé objevili na veřejnosti v dubnu 2024 a od té doby si jejich vztah získal velkou pozornost fanoušků i médií.

Naposledy byli viděni ruku v ruce v Paříži během ikonické události Paris Fashion Week, kde společně seděli v přední řadě na přehlídce Victorie Beckham. Jackie si k této příležitosti vzala elegantní šaty z dílny partnerovy matky. Ukázala tak, že do rodiny Beckhamových zapadla velmi hladce.

Apostel, která dříve působila v brazilské dívčí kapele Schutz, se nyní věnuje spíše psaní písní pro různé umělce. Její věkový rozdíl s Beckhamem však přitahuje pozornost. Zatímco média původně uváděla, že zpěvačka je o rok mladší, ve skutečnosti je o devět let starší než její partner. Jackie letos oslaví 29. narozeniny, zatímco Cruz, který teprve začíná svou hudební kariéru, oslaví 20 let v únoru 2025.

Cruz je nejmladším synem Victorie a Davida Beckhamových po bratrech Brooklynovi (25) a Romeovi (22). Před Apostel randil Beckham rok s modelkou Tanou Holding. Tento vztah však v říjnu 2023 ukončili. Tedy jen několik měsíců předtím, než začal být aspirující muzikant spojován s Jackie. Holding nebyla veřejně známou osobností, jejich vztah se tak odehrával mimo zájem médií, i když byli několikrát spatřeni na různých společenských akcích.

Vztahy s větším věkovým rozdílem nejsou ve světě celebrit ničím neobvyklým. Příkladem mohou být páry jako Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness nebo Ryan Reynolds a Blake Lively.

Celebrity - další články

Doporučujeme