Nečekaný obrat: Bára Mottlová se tajně vdala

24. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Bára Mottlová (Instagram Dara Rolins)

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se zpěvačka Bára Mottlová jen tak vdávat nehodlá, ale ukázalo se, že krásná blondýnka už vdaná je. Zásnuby proběhly v květnu a hned na to dokonce svatba.

S Davidem Plevou se dala Bára dohromady v roce 2022 při soutěži Muž roku. O rok později v ráji na Ibize Pleva požádal Mottlovou o ruku a letos proběhla svatba v městě hříchů – Las Vegas. Krásná blondýnka si celý proces nechala pro sebe a radostnou novinku odtajnila teprve v květnu, kdy se na sociálních sítích pochlubila prstenem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Barbora Mottlová (@barbora_mottlova)

Vám chceme něco říct,“ napsala k videu, ze kterého by i slepý pochopil, že zamilované duo to spolu myslí vážně a navždy. „Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. Nebo?“ dodala ještě herečka a fanoušci z novinky přímo jásali. „Moc vám to přeju! Vůbec jsem netušil, že jste do toho takhle praštili, vy prevíti tajnůstkářský,“ napsal jeden z fanoušků.

K videu se vyjádřila i Eva Decastelo: „Tvl, mlčet o tom pár měsíců byla pro mě výzva,“ přiznala moderátorka. K novince pogratulovala celá řada celebrit, například herečka Jana Bernášková nebo moderátorka Kateřina Pechová a další. Mottlová pro své fanoušky přichystala i další překvapení. Již brzy proběhne premiéra její nové písničky Pěna ve vaně.

Celebrity - další články

Doporučujeme