Manželství Milana Baroše v troskách: Tereza Barošová potvrdila rozchod

11. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Milan Baroš, Tereza Barošová. (Zdroj: Profimedia)

Fotbalová legenda Milan Baroš a jeho manželka Tereza se po 18 letech manželství rozvádějí. Tereza Barošová potvrdila rozchod na nedávné společenské akci, kde uvedla, že jejich vztah už nebylo možné zachránit.

Dvojice se vzala v roce 2009 po tříletém vztahu a mají spolu dva syny, Patrika a Mattea, kteří se rovněž věnují fotbalu. Přestože spekulace o jejich problémech kolovaly už delší dobu, rozchod byl oficiálně potvrzen až nyní. Podle slov Terezy Barošové se vztah rozpadl kvůli Milanově nezralosti. „Myslela jsem, že spolu zůstaneme napořád. Jako Bergerovi, ti jsou pro mě vzorem a ideálním párem. Ale je konec, po 18 letech. Milan je prostě věčný puberťák,“ prozradila Blesku Barošová.

O Barošovi se často hovořilo jako o „věčném puberťákovi“, což jeho žena potvrdila. Sama přiznala, že si představovala, že zůstanou spolu navždy, ale realita jejich manželství byla jiná. Krize ve vztahu byla patrná už několik měsíců, kdy manželé přestali být viděni společně na veřejnosti a Tereza ještě navíc přestala sdílet společné fotky na sociálních sítích.

Rozchod Barošových přichází v době, kdy Milan Baroš již není profesionálním fotbalistou a věnuje se aktivitám spojeným s fotbalem na amatérské úrovni. Tereza se po rozchodu soustředí na své aktivity v oblasti krásy a zdraví, kde působí jako úspěšná podnikatelka. Zůstává otázkou, jak bude rozvod působit na jejich syny, kteří jsou nyní v klíčovém období dospívání.

Celebrity - další články

Doporučujeme