Pamela Anderson zpět v hlavní roli! Působivý comeback v dramatu o stárnoucí tanečnici

10. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jamie Lee Curtis, Pamela Anderson FB (Zdroj: Profimedia)

Pamela Anderson se triumfálně vrací na filmová plátna v roli Shelley ve snímku The Last Showgirl. Tento nový film, který měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 2024, sleduje život stárnoucí tanečnice v Las Vegas, která po třiceti letech končí svou kariéru. Režie se ujala Gia Coppola, jež vytvořila emocionální a melancholický portrét zábavního světa.

Pamela Anderson byla kritiky oceněna za svou upřímnou a srdcervoucí interpretaci. Film nabízí také silné výkony Jamie Lee Curtis, která hraje Annette, bývalou tanečnici a současnou servírku, a Davea Bautisty, který ztvárňuje mentora Shelley. Obsazení doplňují hvězdy jako Brenda Song a Kiernan Shipka, jež hrají mladší tanečnice v show.

Jamie Lee Curtis byla při premiéře filmu dojatá a označila Anderson za „transcendentní bytost,“ která dokázala projít složitým světem showbyznysu. Kritici se shodují, že tato role je pro Anderson ideálním návratem na filmové plátno, který může být začátkem nové éry její kariéry.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pamela Anderson (@pamelaanderson)


Film se zaměřuje na téma stárnutí, ztráty identity a hledání nové životní cesty. Přestože je film místy melancholický, Curtis přináší do příběhu komický prvek. Kritici se shodují, že The Last Showgirl je pro Pamelu Anderson silným a emocionálním návratem, který jí umožňuje ukázat novou stránku svého hereckého talentu.

Celebrity - další články

Doporučujeme