Lenka Zahradnická se stala trojnásobnou maminkou. Synovi dala jméno začínající na oblíbené písmeno

10. září 2024·Celebrity·Redakce

Lenka Zahradnická (Zdroj: Profimedia)

Herečka Lenka Zahradnická se stala trojnásobnou maminkou. Na svět přivedla 8. září ráno syna. Jejím dcerám tedy přibyl mladší bratříček. Představitelka seriálových zdravotních sester uvedla na instagramu, že celá rodina je teď „šťastná jako blecha“.

Rodiče dali chlapečkovi jméno Jonáš. Zvolením tohoto jména tak dodrželi tradici, kdy jména všech jejich potomků začínají na oblíbené písmeno „J“. Kromě Jonáše má totiž devětatřicetiletá Zahradnická s manželem Michalem Vavrem ještě dcery Jasmínu a Jovanku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lenka Zahradnicka (@lenkazahradnicka)

 „Jsme šťastní jako blechy, jsme v pořádku a těšíme se na příliv testosteronu do naší domácnosti! Chlapečku, moře trpělivosti ti s náma přeju. Ale tys přeci musel vědět, do čeho jdeš. Milujeme Tě!“ napsala herečka na svou sociální síť. Nezapomněla zmínit, že do její rodiny se počítá i pes, který samozřejmě do nemocnice nemohl.

Herečka, která má za sebou role v seriálech Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě, Ulice, Světla pasáže nebo Modrý kód, poznala svého muže na natáčení. „A jednoho dne se tam objevil kluk v čepici, který nic moc neříkal, tiše pozoroval, jen tak si byl a mě neuvěřitelně zajímal. Pak zmizel a najednou se objevil se skejtem v ruce na dotočný. Svět se zastavil a já už ho nedostala z hlavy,“ prozradila Zahradnická v rozhovoru pro iDnes. Vavro je totiž profesí kameraman, věnuje se ale také fotografování. První dcera se páru narodila v roce 2017, druhá o tři roky později. Dvojice pak měla svatbu v srpnu roku 2022.

Celebrity - další články

Doporučujeme