Mahulena Bočanová čelila útoku na svou autistickou dceru. Sledující zpražila jednou větou

9. září 2024·Celebrity·Redakce

Mahulena Bočanová s dcerou Márinkou. (Zdroj: Profimedia)

Mahulena Bočanová oslavila 23. narozeniny své dcery. Márinka trpí autismem a vyžaduje matčinu péči. Té se jí s láskou dostává a podle toho vypadala i Márinčina party. Fotografie z ní zveřejnila herečka na svém instagramu. A zřejmě nečekala, že se najdou lidé, kteří budou na její milovanou dceru a průběh oslavy slovně útočit.

„Chlubit se s takovou dcerou není moc košér,“ napsala Bočanové jedna komentující. A to si samozřejmě nenechala herečka líbit.Tak já příští narozeniny a raději už nafurt přes Mari hodím nějaký pytel nebo si půjčím nějaké jiné dítě, třeba nějakou dvacítku, vysokoškolačku, reprezentativní,“ zpražila anonymní sledující.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Mahulena Bočanová (@mahulena_bocanova_official)

Trnem v oku dalším pak bylo hromadné vypouštění barevných balonků do vzduchu, což je dle herečky Márinčina oblíbená aktivita. „Pouštění balónků, na které si píšeme přání. Mari je balónková princezna, moc se na to vždy těší, ono to teda dojme i dospěláky vždycky,“ napsala Bočanová na svůj profil.

Jenže to se zase nelíbilo lidem, kteří poukazují na neekologičnost této tradice. „Někde prostě ten plast skončí, a to vážně nejsem ekologické sluníčko. Moc Vás prosím, zkuste příští rok vymyslet nějakou pohádkovou náhražku, něco kreativního, s příběhem, ale ne s plastovým dopadem,“ zněl jeden z komentářů. Od dotyčné se ještě herečka dozvěděla, že by jakožto veřejná osoba měla jít příkladem.

Bočanová má Márinku s exmanželem Viktorem Mrázem. Márinka trpí i epilepsií a potřebuje dohled i v noci. I přes diagnózu je dle maminky společenská, má dobré srdce a je skvělou kamarádkou.

Celebrity - další články

Doporučujeme