Kerol z Love Islandu: Dojemné shledání s dcerou po návratu do Česka

27. září 2024·Celebrity·Redakce

Zdroj: TV Nova / se souhlasem Kerol Nguyen

Po vypadnutí z reality show Love Island se Caroline Nguyen, známá jako Kerol, vrátila zpět do České republiky. Lásku ve vile nenašla, s Adamem, s nímž na Kanárských ostrovech tvořila pár, to příliš nefungovalo. V úterý tak Kerol přistála na pražském letišti, kde na ni čekalo dojemné přivítání.

Celá její rodina, včetně její malé dcery, se rozhodla pro ni připravit pro nezapomenutelné překvapení – všichni měli na sobě trička s jejím portrétem.

„Nemohla jsem tomu uvěřit. Těšila jsem se na svou dceru už několik týdnů a vidět ji po takové době mě opravdu dojalo. Strávily jsme několik krásných společných chvil a teď se chystáme užít si čas jen pro nás dvě,“ svěřila se dojatá Kerol. Ta se stala terčem kritiky právě proto, že svou tříletou dceru na nějaký čas kvůli televiznímu pořadu opustila. Jak ale Kerol vysvětlila, o její dítě bylo dobře postaráno, protože měla podporu rodiny.

Po návratu se exotická kráska plánuje znovu věnovat své práci, kterou dočasně přerušila kvůli účasti v Love Islandu. Její profese, kde se věnuje amatérskému stolnímu tenisu v plavkách, vzbudila mezi diváky velký zájem. „Chyběl mi ten adrenalin z hraní a těším se, až se do toho opět vrátím. Chci si ale teď užít každou chvilku se svou malou. Je krásné být zase doma,“ uzavřela.

Celebrity - další články

Doporučujeme