Dagmar Patrasová promluvila o vztahu s Abrhámem. Žárlila Libuše Šafránková?

26. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dagmar Patrasová, Libuše Šafránková, Josef Abrhám (Foto: Profimedia, Archiv Dagmar Patrasové)

Ve filmu Vrchní, prchni!, který se stal ikonickou československou komedií, zazářili protagonisté Josef Abrhám a Dáda Patrasová i díky své legendární erotické scéně ve sprše. Dáda se k ní po letech vyjádřila, a dokonce prozradila, jestli na ně Libuše Šafránková (†68), manželka Josefa Abrháma (†82), tehdy žárlila.

Právě Libuše Šafránková se totiž natáčení zúčastnila jako divák. Dáda Patrasová se k této scéně vyjádřila s humorem. „To bylo takové nevinné, i když to tehdy vypadalo odvážně. Pepa byl profesionál a Libuška se na nás dívala. Byla vždy nad věcí,“ uvedla Patrasová. Pro Deník.cz ještě dodala, že byla Libuška její kamarádka. „Libuška byla má nejmilejší přítelkyně, kterou jsem velmi milovala. Nikdy v životě bych nezavdala příčinu, aby na mě musela žárlit. Libuška byla navíc velice přátelský a nekonfliktní člověk.

Libuše Šafránková byla nejen manželkou, ale i Abrhámovou velkou oporou během jeho kariéry. Přestože sledovala natáčení této intimní scény, mezi oběma herečkami panovala vždy vzájemná úcta a respekt. Šafránková proslula svým klidem a noblesou, což se odrazilo i v tom, jak vnímala profesní život svého manžela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni)

Dagmar dále v rozhovoru přiznala, že jí Josef i Libuška moc chybí. „Musím říct, že na ně vzpomínám velmi často. Strašně moc se mi po nich stýská… Víte, já si cením všech svých kolegů a přátel, se kterými jsem se kdy setkala. Je jich opravdu mnoho a jsem za všechny lidi a příležitosti, které jsem dostala, moc vděčná, prozradila Patrasová.

Celebrity - další články

Doporučujeme