Iva Kubelková na kapačkách: Bojuje s vážnými problémy se zády

25. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Iva Kubelková (Zdroj: Profimedia)

Modelka a moderátorka Iva Kubelková čelí vážným zdravotním problémům, které ji dostaly až na kapačky. Potýká se s přetrvávajícími bolestmi zad, kvůli kterým musela vyhledat odbornou pomoc v Centru pohybové medicíny u renomovaného fyzioterapeuta Pavla Koláře.

Kubelková sama přiznala, že bolesti jsou natolik intenzivní, že ovlivňují její každodenní život, což sdílela i se svými fanoušky na sociálních sítích​. „Jen abyste věděli, že nejsem pořád v topu a happy, někdy ten život prostě bolí, napsala Kubelková s odkazem na své zdravotní potíže. Přesto si zachovává optimismus a doufá, že se její stav zlepší.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Iva Kubelkova (@ivakubelkova)

Na fotce, kterou sdílela, bylo vidět, jak odpočívá na lůžku s kapačkou v ruce, což vzbudilo velký zájem u jejích sledujících​. Kubelková také zmínila, že bolesti zad ji začaly trápit v souvislosti s blížící se novou řadou soutěže StarDance, ve které sama dříve soutěžila. S nadsázkou dodala, že se jedná o psychologický reflex a doufá, že bolesti nebudou každoroční podzimní záležitostí​.

I když Kubelková prochází náročným obdobím, dává najevo, že se zotavuje a situace se postupně lepší. Fanouškům poděkovala za podporu a uvedla, že se těší na své nadcházející projekty, až bude opět v plné kondici​.

Celebrity - další články

Doporučujeme