Jaromír Soukup po bitce s Dopitou: Monokly, stehy a ruka v sádře

25. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup, Miroslav Dopita (Zdroj: Profimedia)

Po pondělní potyčce mezi Jaromírem Soukupem a Miroslavem Dopitou, manželem Agáty Hanychové, se situace vyhrotila. Soukup, který přišel k domu Agáty, aby si vyzvedl jejich dceru Rozárku, dopadl mnohem hůře než Dopita.

Policie a záchranáři museli zasahovat, protože Soukup po incidentu utrpěl několik viditelných zranění včetně monoklů, tržných ran a zlomené ruky. Na záběrech bylo vidět, že má stehy nad rtem, opuchlý obličej a ruku v sádře​.

Obě strany podávají odlišné verze události. Zatímco Agáta Hanychová tvrdí, že incident vyprovokoval Soukup, ten tvrdí opak a obviňuje Dopitu z napadení. Soukup dokonce uvedl, že bude podnikat právní kroky k ochraně své osoby​. „Bylo to připravené. Panu Dopitovi nedávno skončila podmínka, tak už si to asi mohl dovolit,“ svěřil se Soukup pro Blesk.cz. Hanychová tvrzení popřela: „Byla to naše rodina, která byla napadena, a Mirek ji jen bránil,“ uvedla.

Situace mezi bývalým partnerem Hanychové a jejím současným manželem eskalovala do takového bodu, že napětí mezi nimi je zjevné i v rámci veřejného prostoru. Soukup, který se dříve profiloval jako sportovec a boxer, se ocitl v mnohem horší situaci než Dopita, který z bitky vyšel s menšími zraněními. Soukup ho údajně pokousal. Jak se situace bude vyvíjet, zatím nikdo neví, ale veřejnost kritizuje Hanychovou, Soukupa a Dopitu za nevhodné chování před dětmi, které by měly být vždy hlavní prioritou.

Celebrity - další články

Doporučujeme