Fanoušci mají jasno: Pavel Nedvěd po boku Dary Rolins omládl, ale prý přibral

25. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (Foto: Archiv Dara Rolins)

Dara Rolins nedávno zveřejnila na svém instagramu fotografii, která rozvířila diskuze mezi jejími fanoušky. Na fotce je spolu se svým přítelem, bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem, v Itálii, kde si dvojice užívá svého druhého domova. Zatímco někteří sledující obdivovali jejich vztah a chválili, jak jim to spolu sluší, jiní vtipkovali o tom, že Dara Nedvěda „vykrmila“, a navrhli mu změnu barvy vlasů​.

Dara a Pavel, kteří společně tráví hodně času v Itálii, mají zjevně harmonický vztah, což dokazuje i jejich společná investice do luxusní nemovitosti u jezera Lago Maggiore. Zpěvačka také prozradila, že dům stále prochází úpravami.

Fanoušci si však neodpustili poznámky ohledně jejich vzhledu. Zatímco Dara se musela vyrovnávat s jeho kritikou po estetických zákrocích, Nedvěd vzbudil pozornost změnou své tradiční blonďaté hřívy na hnědou. „Nějak jsi Pavla vykrmila, nebo to dělá ta barva vlasů?“ napsal uživatel instagramu. Další přirovnal Daru k mnohem starší pěvecké kolegyni: „Dara vypadá jako Helena Vondráčková.“ Často se v komentářích objevuje názor, že omlazení nepodstoupila pouze Rolins, ale i Nedvěd.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Většina uživatelů však slavný pár chválí a přeje mu to nejlepší. „Takhle vypadá pravá láska,“ stálo v jednom z mnoha pozitivních komentářů. Zamilovaný pár si ale z těch negativních starosti příliš nedělá, jak ostatně již mnohokrát samotná zpěvačka na své sítě napsala. Nadále tak sdílí momenty ze svého soukromí, což potvrzuje jejich stabilní a šťastný vztah​.

Celebrity - další články

Doporučujeme