Násilí u Hanychové! Soukup a Dopita se porvali a skončili v nemocnici, situaci vyšetřuje policie

24. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Agáta Hanychová, Miroslav Dopita, Jaromír Soukup (Foto: Profimedia)

V pondělí večer 23. září 2024 došlo před domem Agáty Hanychové k dramatickému konfliktu mezi jejím bývalým partnerem Jaromírem Soukupem a jejím současným manželem Miroslavem Dopitou. Při předání dcery Rozárky se oba muži dostali do potyčky, která vyústila v zranění. Informoval o tom deník Blesk.

Soukup tvrdí, že byl napaden Dopitou, zatímco Hanychová hájí svého manžela a hlásá, že naopak Soukup vyprovokoval celou situaci, když neoprávněně vstoupil na jejich pozemek. Podle informací z médií zasahovala na místě policie i záchranáři, oba muži byli převezeni do nemocnice s lehkými zraněními. Policie nyní vyšetřuje okolnosti incidentu. Jaromír Soukup navíc oznámil, že podá na Dopitu trestní oznámení, jelikož se cítí napaden, přičemž Dopita údajně Soukupa i kousl​.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta Hanychová, která byla u incidentu přítomná, uvedla na sociálních sítích, že Soukup celou situaci zkresluje. Podle ní byl agresorem právě on, když začal vykřikovat na Dopitu a vnikl na soukromý pozemek. Konflikt se prý velmi rychle vyhrotil a pro všechny přítomné, včetně dětí, to bylo traumatizující. K celé kauze se vyjádřila i Agátina matka: „Přišla jsem, když tady bylo pět policajtů, záchranky, krev a zoufale plačící děti. On vniknul k nim na zahradu … ale víme, proč provokuje, nenávidí Dopitu,řekla pro Blesk.cz.

Zasahující policisté zatím nevydali konečné stanovisko, ale incident nadále vyšetřují. Celá situace je pro rodinu Hanychové velmi náročná, a jak sama influencerka uvedla, nechtěla se k události původně vyjadřovat, ale vzhledem k medializaci byla nucena poskytnout svou verzi​. „Vážení sledující, včera ve večerních hodinách došlo v našem domě k incidentu mezi mým manželem, Mirkem Dopitou, a Jaromírem Soukupem. K této věci jsme nechtěli cokoli sdělovat. Vzhledem k tomu, že se v mediálním prostoru již objevily zprávy, že můj manžel Mirek měl napadnout pana Jaromíra Soukupa, jsme nuceni se k této situaci vyjádřit a tuto zprávu dementovat,napsala Hanychová na svůj instagram.

Celebrity - další články

Doporučujeme