Jiřina Bohdalová má problémy s vodou v domě. Promáčela několik místností

14. září 2024·Celebrity·Redakce

Jiřina Bohdalová (Zdroj: Jan Handrejch / Právo / Profimedia)

Několik posledních dní přináší české krajině výzvy spojené s extrémním počasím, výrazné deště trápí řadu regionů. Potíže má i herečka Jiřina Bohdalová. Ta ve svém domě v pražské Hostivaři řeší následky havárie spojené s vodou, která ale s momentálním počasím nesouvisí. Problémy totiž nastaly už dříve.

Podle informací deníku Aha! problémy s vodou u Bohdalové doma začaly již během léta, ale vyvrcholily začátkem září. „Stala se havárie, ta voda se valila v domě i venku. To si neumíte představit ten nepořádek,“ popsala deníku herečka, která nyní čelí následkům promáčených místností. Po zjištění potíží s potrubím okamžitě přivolala instalatéry, kteří stále pracují na opravách. „Plavu pořád, ale suší se to,“ doplnila.

I přes havárii vody v domě zůstává třiadevadesátiletá Bohdalová oddaná své práci a pokračuje v natáčení oblíbeného pořadu České televize Hobby naší doby. Paní dramaturgyně za mnou jezdí domů, abychom ladily všechny přejezdy, a hodně mi tak kvůli nehodě s vodou pomáhá,“ nechala se slyšet představitelka Nesmrtelné tety či Fany ze stejnojmenných filmů. Jiné pracovní závazky už umělkyně nemá, v divadle skončila minulý rok na doporučení lékařů. Nechala se však slyšet, že si ji občas někdo pozve do nějaké talk show. Pozvánky ale spíše odmítá.

Spolu s dcerou Simonou Stašovou se také o minulém víkendu zúčastnila pietní akce v pražském Divadle Bez zábradlí, kde uctila památku zesnulého herce a přítele Karla Heřmánka. Ten spáchal sebevraždu 24. srpna na střelnici Placy ve Višňové na Příbramsku, kdy zbraň obrátil proti sobě.

Celebrity - další články

Doporučujeme