Halině Pawlowské měl selhat organismus. V seriálu za ni hledají náhradu

1. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Halina Pawlovská (Zdroj: Profimedia)

Halina Pawlowská, populární spisovatelka a herečka, se už několik dní nachází ve vážném zdravotním stavu. Podle informací, které jako první přinesl Blesk, byla minulý týden hospitalizována kvůli problémům s dýcháním. Tato situace ovlivňuje i natáčení seriálu. 

Manžel Pawlowské Karel Czaban doufá, že se jeho žena brzy vrátí domů. Uvedl, že má problémy s dýcháním. Podle zdrojů blízkých natáčení seriálu Zoo ale došlo u herečky k celkovému selhání organismu. Dle serveru Expres není vyloučeno, že její stav má co do činění s nemocí covid-19, kterou Pawlowská prodělala v roce 2021.

Tato situace má dopad i na samotné natáčení seriálu, kde Pawlowská hraje recepční Lenku Hrabalovou. Tvůrčí tým je teď nyní nucen provádět změny ve scénáři a hledat náhradu za její postavu. „Bylo nám naznačeno, že jestli se paní Pawlowská vůbec někdy vrátí, tak že to může trvat dlouho. Paní Hudečková, která se s ní na recepci střídá, nemůže také pořád, tak produkce shání novou herečku,“ řekl Extra zdroj obeznámený s děním okolo seriálu.

Produkce se dle něj obává, že návrat Pawlovské na obrazovky by mohl trvat delší dobu, pokud k němu vůbec dojde. Štáb kolegyni vyjadřuje podporu a přeje si její brzké uzdravení.

Celebrity - další články

Doporučujeme