Fanoušci v šoku: Zpěvačka Adele plánuje dlouhou pauzu od hudby

18. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Adele. (Foto: Profimedia)

Britská zpěvačka Adele překvapila fanoušky, když oznámila, že si plánuje vzít delší pauzu od hudby. Po ukončení rezidence v Las Vegas a nadcházejícího desetidenního turné v Mnichově o ní prý jen tak neuslyšíme.

„Neplánuju koncertovat, ani vydávat nové písně,” prozradila. Adele oslavila vydání svého čtvrtého alba 30 sérií koncertů s názvem Weekends With Adele. Ty byly sice nejprve odloženy, ale nakonec po několika měsících proběhly. Po úspěšném zakončení prvních 34 koncertů se rozhodla přidat dalších 34 vystoupení a nakonec dokonce přidala ještě 32 koncertů mezi lednem a červnem 2024.

“Moje nádrž je docela prázdná,” popsala svůj stav talentovaná zpěvačka pro televizi ZDF. „Chci si po tom všem dát velkou pauzu. Myslím, že bych chtěla dělat jiné kreativní věci. Alespoň na chvíli,“ překvapila moderátory s tím, že je opravdu unavená a potřebuje se po náročné koncertní šňůře věnovat sama sobě. Adele se rozhodla, že po srpnovém vystoupení v Mnichově, si dopřeje zasloužený odpočinek.

„Já už si ani nezpívám doma, jak zvláštní to je,“ zeptala se v německé televizi sama sebe a dodala, že plány na nové album jsou v daleké budoucnosti. Její fanoušci jsou už zvyklí na dlouhé čekání mezi alby. Mezi rokem 2015, kdy vydala album 25, a rokem 2021, kdy vyšlo album 30, uplynulo šest let. Hlavní otázkou tedy zůstává, jak dlouhá tato pauza bude a čemu se nyní zpěvačka bude věnovat? Na odpovědi si budeme muset počkat.

Celebrity - další články

Doporučujeme