Neskutečný trapas: Zpěvačka Ingrid Andress odrovnala americkou hymnu

17. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Ingrid Andress (Foto: Profimedia)

Country zpěvačka Ingrid Andress šokovala celý svět, když absolutně zpackala americkou hymnu. Mladá hvězda se poté přiznala, že za její hororový výkon může alkohol. To však nezabránilo ostré kritice ze strany lidí a tisku. Většina z nich se shodla, že se jedná o jedno z nejhorších ztvárnění americké hymny.

Začátek písničky dal posluchačům naději, že zažijí příjemné vystoupení, ale nakonec přišly tak nepříjemné tóny, že by se zpěvačka mohla ucházet o první místo hvězdné pěchoty a sesadit z trůnu legendární Aničku Dido. Po vystoupení Ingrid vydala na své sítě vyjádření, že za příšerný výkon mohl alkohol. „Nebudu vám lhát, včera v noci jsem byla opilá,“ přiznala.

Dvaatřicetiletá zpěvačka z americké hymny vytvořila zcela novou verzi, kterou Američani nepřijali zrovna s nadšením. „Ta tu písničku vyloženě zavraždila,“ napsal jeden z pohoršených. „Za co byla čtyřikrát nominována na Grammy? Vždyť tím zneuctila naší zemi,“ přidal se další uživatel instagramu. Podle některých je to skvěle vymyšlená kampaň. „Nikdo ji neznal a teď o ní ví celý svět,“ zněl komentář pod videem.

Zpěvačka ve svém prohlášení ještě uvedla, že na tom není zrovna nejlépe. „Dnes se přihlásím do zařízení, kde se mi dostane pomoci, kterou potřebuji,“ otevřela se a ještě dodala, že se vůbec nepoznává. „Včera večer jsem to nebyla já. Omlouvám se MLB, všem fanouškům a této zemi, kterou mám tak moc ráda,“ uzavřela prohlášení.

Celebrity - další články

Doporučujeme