Přiznání Vincenta Navrátila: Málem jsem skončil na psychiatrii

17. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Vincent Navrátil. (Foto: Profimedia, Vincent Navrátil Instagram)

Podcast Bez Pózy Agáty Hanychové a jejího bratra Vincenta Navrátila je plný upřímnosti a často posluchače šokuje. Zároveň je to ale právě ta autentičnost, kvůli které je podcast úspěšný. Vincent v posledním díle prozradil, že kvůli užívání marihuany trpěl poruchou vnímání reality a panickými atakami.

Pro herce Vincenta Navrátila není žádné téma tabu. Nebojí se mluvit o čemkoliv, což často pomáhá posluchačům, kteří prožívají podobné situace. Nedávno komik prozradil, že občas kouřil marihuanu, ale musel s tím přestat. „Hulil jsem občas trávu, následně se mi z toho začaly rozjíždět mentální problémy jako je derealizace. Málem jsem skončil na psychiatrii. K tomu se mi navíc rozjel pásový opar. A z toho se se pak rozjíždí dlouhodobé psychické problémy,“ přiznal odvážně.

V podcastu Bez Pózy také řekl, že nakonec musel vyhledat odbornou pomoc a již není fanouškem zmíněné marihuany, kterou dříve propagoval a hlásal do světa, že souhlasí s její legalizací. „Taky jsem tvrdil okolí, jak je marihuana prospěšná. Po tom, co se mi to stalo a rozhodily se mi neurony v mozku, si člověk začne vážit zdraví,“ prozradil s tím, že kouření marihuany je zábava, dokud člověku jednoho dne nepřepne a nenastanou chyby v mozku. Herec dále uvedl, že předtím měl život srovnaný, věděl kdo je a co od života chce, ale najednou mu z užívání slavné rostliny zkrátka přepnulo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vincent Navratil (@vincentnavratil)

Na základě vlastních zkušeností se herec rozhodl odvyprávět svůj příběh, jelikož tím chce předat důležitou zprávu mladší generaci. Herec zásadně nesouhlasí s legalizací měkkých drog. „U mladých lidí se ničí centra v mozku, která ti říkají, kdo vlastně jsi. Jednomu kamarádovi se z toho rozjela dokonce schizofrenie,“ šokoval v podcastu. Bratr Veroniky Žilkové také prozradil, že se po svém zhroucení vyhýbal antidepresivům, čímž si prodloužil rekonvalescenci o půl roku.

Celebrity - další články

Doporučujeme