Sídlo za milióny: Dara Rolins a Pavel Nedvěd staví vilu v Itálii

18. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins, Pavel Nedvěd (Foto: Profimedia, Dara Rolins Instagram)

Zpěvačka Dara Rolins a její partner Pavel Nedvěd si postupně plní další sen. Staví si totiž společně luxusní vilu v italské vesničce Arolo v Lombardii. Ta má jen několik stovek obyvatel, tudíž se z rozlehlé stavby na kopci přirozeně stalo hlavní téma.

Podle informací bylo aktuálně dokončeno třetí patro tohoto luxusního domu a zatím není jisté, jak bude vypadat finální podoba. Co však jisté je, obyvatelé vesnice jsou velkolepostí tohoto sídla velmi překvapeni. Podle magazínu Blesk totiž italská vesnice budovu takových rozměrů ještě nezažila. „Něco tak obrovského jsme tu ještě neviděli,“ svěřil se Blesku jeden ze zdejších obyvatel.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Kritici ze sociálních sítí se hned rozjeli a začali zkoumat, jak je vlastně možné, že si zamilovaná dvojice může dovolit takto drahý dům. „A kde na to vzali prachy? Pochybuju, že Rolins vydělává tolik peněz,“ napsal uživatel instagramu. Zpěvačka Dara Rolins je hudebně aktivní již několik desítek let, neustále koncertuje a navíc má spoustu spoluprací. Pavel Nedvěd byl vrcholový fotbalista, který během svých nejlepších sportovních let vydělal miliardy korun. Z toho vyplývá, že finančně je na tom hvězdný pár víc než dobře.

„Dům v Itálii už má podobu. Stojí zdi, základy, bazén, ale je to náročné. Staví se na skále, takže budeme mít vlastně orlí hnízdo,“ nechala se slyšet pro Blesk.cz minulý rok Rolins. Web Plus 7 dní také informoval, že místečko lásky by mělo být dokončeno ke konci září 2024.

Celebrity - další články

Doporučujeme