Dara Rolins radí ženám: Pokud vám manžel kupuje místo spodního prádla hrnce, jděte na facelift

21. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (foto: Dara Rolins Instagram)

Původně se zpěvačka Dara Rolins chtěla od kosmetického zákroku na svém obličeji posunout co nejdíve dál a apelovala na veřejnost, aby udělala totéž. Jenže nyní se k tématu sama vrací a dokonce detailně.

Na svém blogu vermidara.com se zpěvačka rozepsala o faceliftu. „Kdy jít na facelift? Na to se musíme zeptat sami sebe před zrcadlem. Nebo se zeptejte manžela, když vám místo spodního prádla kupuje k narozeninám hrnce. Obecně se doporučuje kolem šedesátky,“ napsala Rolins s tím, že v takovém věku už by plastické operace neřešila. Zpěvačka prozradila, že v ordinaci potkává o deset let mladší ženy, které mají za sebou mnoho zákroků a dodala, že proceduru doporučuje i mužům. „Jak říkám – jde o individuální rozhodnutí. A ano, týká se to i mužů. Přece si nemyslíte, že je Tom Cruise v posledním Top Gunu stejný jako v tom z roku 1986 kvůli dobrým genům?“

Rolins se na svém blogu vyjádřila i k rekonvalescenci, která prý po faceliftu zabere dva měsíce. „Jizvy se zahojí tak za 2 měsíce. Ovšem čas, než se budete cítit a vypadat přirozeně, je výrazně delší,“ vysvětlila. Zpěvačka je tři měsíce po zákroku a cítí, že na výsledný efekt si bude muset ještě stejný počet měsíců počkat. „Záleží také na kvalitě a tloušťce kůže. Ta moje je sice kvalitní, ale jemná. Kvalitní také díky zdravému životnímu stylu. Silným kuřačkám se například podobný zákrok ani nedoporučuje. A ne, nevěděla jsem, že to bude trvat tak dlouho.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara dále uvedla, že se prostě podívala na obrázky před a po a rozhodla se do zákroku jít. Poté zavedla řeč na finanční stránku, ale ve výsledku částku nekonkretizovala. „Protože jsou peníze nejoblíbenějším tématem všech novinářů, kteří by mě následně citovali, vytrhávali z kontextu a psali, že se chlubím, nebudu konkrétní,“ šťouchla si majitelka krásného hlasu do novinářů. Podle ní se dá cena lehce najít na internetu, ale zájemci o facelift musí počítat i s letenkami, hotelem, opakovanými kontrolami u doktora a podobně.

„Ano, zdravotní služby v zahraničí jsou dražší. Také v Itálii. V Americe dokonce několikanásobně. Vím to, protože jsem zvažovala i tuto destinaci. Proč? Hlavně proto, že jsem chtěla absolvovat celý zákrok v anonymitě,“ napsala v závěru s pěti smějícími smajlíky, které se jasně váží k momentu, kdy její doktor zveřejnil bez svolení fotografie ze zákroku a odtajnil Rolins celému světu.

Celebrity - další články

Doporučujeme