Trable v ráji? Ben Affleck prý lituje, že se oženil s Jennifer Lopez

27. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jennifer Lopez a Ben Affleck. (Zdroj: Profimedia)

Jen co se do světa rozletěla informace, že se manželství Jennifer Lopez a Bena Afflecka chýlí ke konci, slavná dvojice se ukázala na veřejnosti a vypadalo to, že krize je zažehnána. Ale je to skutečně tak?

Web TMZ přišel nedávno s matematickým výpočtem, že se manželé společně na veřejnosti ukázali před měsícem a půl, což v showbyznysu znamená velké drama, zcela jistě závažnou krizi a pravděpodobně i rozvod. Hned na to se ovšem v médiích objevily nové fotografie, na kterých se JLOBenem usmívají jako nejšťastnější manželé na světě. A ještě k tomu s sebou do kina vzali i děti a hercovu bývalou ženu Jennifer Garner.

Na internetu se to ovšem spekulacemi o rozvodu jen hemží. Skoro to vypadá, že si veřejnost nepřeje, aby zpěvačka našla vytoužené štěstí v lásce. A podle nejrůznějších webů se měl Affleck dokonce odstěhovat ze společného sídla, které si pořídili teprve nedávno za 60 milionů dolarů. I když fotografie jasně poukazují na to, že zpěvačka a herec spolu stále jsou, drbům konec neodzvonil. Ba právě naopak!

Podle blízkého zdroje považuje Affleck poslední dva roky a celkově svatbu s Lopez za unáhlenost. Herec se měl vyjádřit ve smyslu, že kdyby mohl udat jako důvod rozvodu “na chvíli mi hráblo“, udělal by to.

Kde je pravda, to se ukáže časem, ale už teď se řeší další detaily, jako například hercův zásnubní prsten. Ten totiž na sobě na rodinné akci v kině měl, ale několikrát předtím na jiných místech nikoliv.

Problémy v manželství prý nastaly v momentě, kdy se Lopez nevydařilo vydání alba, hudebního filmu a turné. O zpěvačku zdá se není takový zájem jako dříve, což se podepisuje na prodejích alb a vstupenek. Je tedy ve stresu, neustále cestuje plnit herecké a hudební povinnosti a nemá tolik času na Bena.

Celebrity - další články

Doporučujeme