Dana Morávková je pracovně vytížená. Někdy spí jen 1,5 hodiny denně

30. září 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Zdroj: Profimedia

Herečka Dana Morávková je stále v jednom kole. Kromě natáčení Ordinace v růžové zahradě a vystupování v divadle se věnuje moderování pořadu Snídaně s Novou. A to jí trochu narušuje spánkový režim.

Ve Snídani s Novou pokračuje Morávková ve spolupráci s dlouholetým kolegou Janem Čenským. Oba se přesunuli z víkendového vysílání na všední dny, což pro herečku znamená velmi náročný režim.

Některé dny spí jen i hodinů a půl, protože po nočním zájezdovém vystoupení musí brzy ráno nastoupit do studia. Upřímně jsem bála, že Honza nabídku odmítne, protože se mu nebude chtít vstávat v půl čtvrté ráno. Je fakt, že i mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat. A je jenom na mně a dámách vizážistkách, aby to diváci nepoznali,řekla v rozhovoru pro Super.cz.

Kromě toho se může pochlubit i svým synem, jenž po úspěšném studiu na univerzitách v Anglii začal pracovat v České televizi jako reportér. Kromě toho přispívá články na hudební server. Morávková je pyšná na to, že si Petr našel své uplatnění sám. „Jsem ráda, že si vše našel sám a navíc ve veřejnoprávní televizi. Kdyby to bylo na Primě nebo na Nově, tak by ho mohli nařknout, že je to z protekce,prozradila herečka Blesku.

Celebrity - další články

Doporučujeme