Cillian Murphy jako Lord Voldemort? Fanoušci říkají ano!

1. října 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Cillian Murphy (Zdroj: Profimedia)

Spekulace ohledně obsazení pro nový seriálový reboot Harry Pottera se neustále rozrůstají a mezi nejnovějšími jmény jsou Gary Oldman a Cillian Murphy. Oldman, který v původní filmové sérii ztvárnil Siriuse Blacka, otevřeně prohlásil, že by rád přijal roli Brumbála, což potvrdil na několika veřejných akcích v září 2024.

Gary Oldman dále přiznal, že postava Siriuse v původní sérii nedostala dostatek prostoru, a vidí roli Brumbála jako skvělou příležitost, jak se vrátit do světa kouzel​. Na druhou stranu fanoušci nyní intenzivně spekulují o tom, že Cillian Murphy by mohl být perfektním kandidátem pro roli Lorda Voldemorta.

Tento irský herec je známý svou schopností ztvárnit temné a komplexní postavy, což dokázal například ve filmech jako Oppenheimer nebo Peaky Blinders. Murphyho obsazení fynoušky bylo podpořeno nadšením na sociálních sítích, kde se mnoho lidí shoduje, že jeho věk a herecké schopnosti by z něj učinily ideálního představitele Temného pána.

HBO zatím nepotvrdilo žádné konkrétní herce pro reboot, který má premiéru naplánovanou na rok 2026, ale castingové procesy už začaly. Přestože Gary Oldman i Cillian Murphy zatím nebyli oficiálně osloveni, jejich jména se neustále objevují mezi návrhy fanoušků a oba herci vyjádřili otevřenost k návratu do světa kouzel​.

Seriál by měl obsáhnout všechny knihy J. K. Rowling a poběží několik sezón. Výkonný producent HBO vyjádřil nadšení z nových příběhů a příležitostí přivést zpět některé ikonické postavy, tentokrát v jiném světle. To vše dává prostor dalším spekulacím o obsazení a návratu známých tváří do světa Harryho Pottera​.

Celebrity - další články

Doporučujeme