Celý tatínek! Princ George slaví 11. narozeniny a princi Williamovi jako by z oka vypadl

22. července 2024·Celebrity·Redakce

Princ George (Zdroj: Profimedia)

To, že čas utíká jako bláznivý, se nejvíce pozná na dětech, říkaly už naše babičky a při pohledu na nejnovější fotku prince George jim musíme dát za pravdu. Syn Williama a Kate oslavil už 11. narozeniny.

Jak už je dobrým zvykem princezny a prince z Walesu při příležitosti narozenin jejich ratolestí, na sociálních sítí zveřejnili nejnovější fotografii svého nejstaršího syna. A princ George na ní vypadá velmi elegantně. Přejeme dnes princi Georgeovi velmi šťastné 11. narozeniny,“ napsali následníci trůnu na instagram. Autorkou fotky je jak jinak opět Kate.

Na černobílé fotografii má na sobě princ oblek a usmívá se přímo do fotoaparátu. Je poznat, že malý princ už není zas tak malý, ale začíná se dostávat do puberty a roste do podoby svému otci. A možná to bude pořádný lamač dívčích srdcí, minimálně jeho úsměv a rošťácké oči tomu nasvědčují.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Zatím se ho královské povinnosti moc netýkají a může si užívat klidné dětství. To je mimochodem hlavní cíl jeho rodičů, aby on i jeho sourozenci – princezna Charlotte a princ Louis – prožili klidné dětství a dospívání. Jako fanoušek fotbalu vyrazil s tatínkem na finále fotbalového EURO, kde ale musel zkousnout porážku Anglie nad Španělskem. A nechyběl ani na oslavách svého dědečka, krále Karla III.

Celebrity - další články

Doporučujeme