Britney Spears píše další knihu. Bude součástí její osobní cesty za sebepoznáním

16. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Zdroj: Profimedia

Britney Spears se sice dnes po delší době ozvala skrze svůj lehce kontroverzní instagramový účet, který zaplňovala především svými tanečky ve spodním prádle, na chvíli by se ale zase měla odmlčet. Důvodem je to, že aktuálně pracuje na své další knize.

Fanouškům zatím zpěvačka více neprozradila, takže detaily nejsou známy. Ačkoliv se v říjnu zmínila, že pracuje na druhém dílu svých memoárů, není jasné, zda mluvila o něm nebo jiné knize. Je však jisté, že tento nový projekt je součástí její osobní cesty za sebepoznáním, na níž se vydala po zrušení opatrovnictví v roce 2021. To trvalo 14 let a na její duši zanechalo šrámy. Ostatně se nejen o něm rozepsala v autobiografii Žena ve mně z roku 2023.

Mezitím během své hudební kariéry vydala několik knih, včetně Heart to Heart z roku 2000, kterou napsala společně se svou matkou Lynne Spears, a A Mother’s Gift z roku 2001, která rovněž vznikla ve spolupráci s Lynne.

Kromě toho se také Britney na sítích svěřila, že má velkou slabost pro několik svých kolegyň z řad celebrit. Prý ji inspirují ženy, jako jsou Selena Gomez, Kendall Jenner, Drew Barrymore nebo Camila Cabello. Zmínila i hvězdu seriálu Pobřežní hlídka: „Chtěla jsem se podělit o ženy, které mě inspirují! Pamela Anderson je klasická kráska a vypadá tak sladce!“ řekla Britney na adresu herečky, která nedávno natočila dokument o tom, jak se svého času vyrovnávala se škatulkou playmate.

Celebrity - další články

Doporučujeme