Bylo to smutné a děsivé. Jennifer Lopez poprvé promluvila o rozvodu s Benem Affleckem

15. října 2024·Celebrity·Redakce

Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

Po několika měsících herečka Jennifer Lopez konečně promluvila ohledně manželství a následného rozvodu s Benem Affleckem. Lopez pózovala na obálce časopisu Interview v odvážném leopardím modelu, ale to jak vypadala, nebylo tak zásadní, jako to, co řekla v rozhovoru. Rozvod s hercem popsala jako smutný a děsivý a přiznala, že prochází náročným obdobím.

Dodala, že přehodnotila spoustu věcí, aby se cítila spokojená sama se sebou. Musíte být zdraví, musíte se cítit naplnění, pokud chcete, aby váš vztah naplněný byl. Myslela jsem, že jsem se to naučila, ale ne. A pak, letos v létě, jsem si řekla: ‚Musím pryč a být sama. Chci sama sobě dokázat, že to zvládnu,‘” řekla v rozhovoru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Interview Magazine (@interviewmag)

Sama si řekla, že ji nedefinuje být ve vztahu Nemohu štěstí hledat u jiných lidí. Musím štěstí nalézt sama u sebe. Říkala jsem, že jsem spokojená osoba, ale stále jsem hledala něco, co by zaplnil někdo jiný. A teď je to prostě: ‚Ne, budu v pohodě,‘“ popsala své velice komplikované pocity. Herečka sice přímo nezmínila Afflecka, ale všem bylo jasné, že hovoří právě o něm. Dodala, že teď nemá potřebu někoho hledat, protože nemusí být s někým ve vztahu, aby byla šťastná.

Celebrity - další články

Doporučujeme