Berenika Kohoutová se podělila o intimní fotografii z porodu. Myslela si, že to nezvládne

16. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Berenika Kohoutová (Zdroj: Frekvence 1)

Berenika Kohoutová se otevřenosti nebojí ani v těch nejintimnějších chvílích. Zveřejnila totiž na svém instagramu velmi osobní fotografii z porodu, na níž drží svou dceru Aloisii v náručí. V příspěvku plném nadsázky tento emotivní zážitek popsala.

Jak Kohoutová sama uvedla, byl to okamžik, který pro ni byl doslova zázrakem, a přestože se předtím cítila vyčerpaná a byla přesvědčená, že porod nezvládne, nakonec to dokázala. Během porodu zažívala obrovskou bolest a emoce, které ji téměř přemohly. „Až vám někdo bude říkat, že porod nebolí, tak do něj drcněte,uvedla.

Jednou z nejvtipnějších částí jejího příběhu byl moment, kdy její partner Kryštof musel zpátky domů pro zapomenutou dokumentaci k porodu. Berenika mezitím už téměř rodila a v nejintenzivnější chvíli kontrakce diktovala Kryštofovo telefonní číslo, které se naučila měsíc předem. „Chápete to? Dovedete si představit chlapa, jak rodí a ještě u toho dělá jakoukoliv jinou činnost – třeba volá manželce?napsala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Závěrem se Berenika zamyslela nad samotnou fotografií, která zachytila okamžik po porodu. Popsala, že v jejím pohledu směrem ke Kryštofovi je směsice úlevy, že vše zvládla, lásky k novorozené Aloisii i radosti, že Kryštof nakonec přece jen stihl dorazit. „Tohle je můj pohled na Kryštofa, kterej vstoupil do dveří v momentě, co jsem si sama vytáhla Lojzu a držela ji poprvé v náručí, svěřila se.

Její kamarádky z legrace prohlásily, že by tato fotka měla vyhrát Czech Press Photo, protože v ní je zkrátka všechno – štěstí, úleva a láska.

Celebrity - další články

Doporučujeme