Angelina Jolie tvrdí, že její bývalý manžel Brad Pitt využívá soud, aby ji potrestal

29. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Drama mezi bývalými manželi pokračuje. Angelina Jolie tvrdí, že Brad Pitt zneužívá aktuální právní spor ohledně vinařství Château Miraval k tomu, aby ji "potrestal" za rozvod. Herečka při rozvodu s Pittem potají prodala podíl ve společném vinařství, které si dvojice koupila v roce 2008, ruskému miliardáři Juriji Sheflerovi. Pitt okamžitě Angelinu zažaloval.

Herec a jeho právní tým nyní požadují po Angelině zpřístupnit všechny dohody o mlčenlivosti v rámci vinařství. Podle zdroje blízkého Jolie, Pitt a jeho tým vědí, že se dohody nikdy k soudu nedostanou a jedná se pouze o taktiku, jak jí způsobit finanční problémy, protože bude muset vynaložit značné prostředky na vyhledání a předání těchto informací.

Právní zástupci Pitta tato tvrzení odmítají a naopak tvrdí, že to byla právě hereččina strana, kdo do sporu přivedl téma dohod o mlčenlivosti. Ty ve výsledku se sporem nemají nic společného. Brad je stále naštvaný, jelikož Angelina za jeho zády potají prodala půlku zámečku Miraval, který zahrnuje 35 pokojů a vinicí na jihu Francie. Jolie porušila dohodu o prodeji vinařství, což jí přineslo značný finanční prospěch.

Château Miraval. (Foto: Profimedia)

Soudkyně Lia Martin v Los Angeles rozhodla, že Jolie musí do 60 dnů předložit všechny dokumenty, které se vztahují k Pittovým požadavkům. Jeho právníci tvrdí, že zmíněné dohody o mlčenlivosti jsou klíčové pro pochopení toho, proč Jolie odmítla dodržet své smluvní závazky. Toto rozhodnutí prý zpochybňuje důvěryhodnost hereččiných tvrzení a vyzývá ji, aby předložila konkrétní důkazy místo pouhých slov.

Právník Paul Murphy uvedl, že její tým je více než ochoten tyto dokumenty předložit. Zdůraznil, že Bradův požadavek má pouze zakrýt jeho osobní pochybení a je dost možné, že se do sporu zahrnou nedávná obvinění ze strany Angeliny, že ji Brad v manželství fyzicky týral. Jolie podle svého právníka doufá v brzký konec tohoto sporu, který poškozuje rodinu a brání jim v uzdravení.

Celebrity - další články

Doporučujeme