Hororová klasika Tajemství loňského léta bude mít pokračování! Do rolí se vrátí i staří známí

28. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Freddie Prinze Junior, Sarah Michelle Gellar (Zdroj: Profimedia)

Milovníci hororových klasik mohou jásat. Pokračování populárního hororu Tajemství loňského léta dostlalo zelenou a nejlepší na tom je, že se pravděpodobně vrátí i původní postavy. Alespoň tedy ty, co přežily.

Společnost Sony Pictures nedávno oznámila pokračování ikonického hororu z devadesátých let a podle informací by se měli do rolí vrátit Jennifer Love HewittFreddie Prinze Junior, kteří si zahráli v prvních dvou dílech. Třetí film představil nové postavy a jednalo se o absolutní propadák, který si kritici a fanoušci s původním filmem vůbec nespojují a považují ho za omyl.

O scénář se postarali Sam LanskyJennifer Kaytin Robinson, která bude zároveň návrat hororové klasiky i režírovat. Film by měl mít premiéru v kinech 18. července 2025. Zatím není jasné, o čem přesně pokračování bude, ani jak moc velké role si Jennifer s Freddiem zahrají. Původní film byl napsán podle knihy z roku 1973 od autorky Lois Duncan.

Děj filmu se točí kolem čtyř přátel, kteří při jízdě autem srazí neznámého muže. Rozhodnou se tělo hodit do moře a nikdy o tom nemluvit. O rok později začnou dostávat anonymní vzkazy od někoho, kdo očividně ví, co se stalo a začíná souhra děsivých událostí. Film je známý pro svou napínavou atmosféru a stal se jedním z kultovních hororů devadesátých let. Kromě již zmíněných si ve filmu zahrála také populární herečka Sarah Michelle Gellar, kterou si většina pamatuje jako Buffy, přemožitelku upírů a také herec Ryan Phillippe.

Celebrity - další články

Doporučujeme