Sladěné na Havaji! Paris Hilton na dovolené ukázala šestiměsíční dceru

29. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Paris Hilton (Zdroj: Paris Hilton Instagram)

Poznávacím znamením Paris Hilton byla vždy růžová barva a zřejmě nikoho nepřekvapí, že právě tuhle barvu často volí i pro outfity své šestiměsíční dcerky jménem London. Narodit se do rodiny Hilton by se dalo tedy popsat slovy Ilony Csákové – jen růžová to může být.

V rámci rodinné dovolené na Havaji se blonďatá kráska pochlubila fotografiemi, na kterých mají s dcerou sladěné komplety růžové barvy. Půlroční London je už nyní jedno z nejstylovějších dětí showbyznysu a její roční bráška Phoenix samozřejmě není pozadu. Dovolenou si Paris užívala nejen s dětmi, ale také s manželem Carterem, bratrem Barronem a jeho rodinou.

Hilton se stala dvojnásobnou maminkou díky náhradní matce a veřejnost ji za to řádně zkritizovala. Lidem se totiž nelíbily důvody, které influencerka veřejně prohlásila. „Proces náhradního mateřství bylo rozhodně těžké rozhodnutí. Ale můj život je prostě až moc veřejný. Moc by se mi líbil ten zážitek, když miminko v břiše roste a cítíte, jak kope, a všechny ty vzrušující okamžiky,“ nechala se Hilton slyšet s tím, že se prostě bála nátlaku médií.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paris Hilton (@parishilton)


Později Paris prozradila i další důvod, který se týká její temné minulosti. Rodiče ji totiž nechali v dospívání odvést do soukromé školy Provo Canyon v Utahu pro problémovou mládež, kde prý byla fyzicky, sexuálně a emocionálně zneužívána. „Pokud jsem v ordinaci lékaře a dostanu injekci nebo cokoliv, doslova dostanu záchvat paniky a nemohu dýchat. Prostě jsem věděla, že by nebylo zdravé pro mě ani pro dítě vyrůstat v někom, kdo trpí tak velkou úzkostí,“ svěřila se deníku Romper. Celý příběh si můžete poslechnout v dokumentu This is Paris z roku 2020.

Celebrity - další články

Doporučujeme