Lela Vémola: Být mámou je ta nejlepší věc na světě

28. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Lela Vémola (Zdroj: Profimedia)

Lela Vémola miluje luxusní šperky, oblečení a kosmetiku, ale to vše se zdaleka nerovná lásce, kterou modelka chová ke svým dětem. Nedávno se na instagramu rozpovídala o tom, jaké to je pro ni být mámou.

„Můj život se dvěma malinkými dětmi je naplněný, barevný a plný dobrodružství,“ napsala Lela s tím, že si bez nich nedokáže představit ani den. „Jsou to ty nejlepší a nejkrásnější bytosti, které mi život mohl dát. Naučily mě bezmezně a bezpodmínečně milovat,“ dodala. Modelka se prý díky mateřství také naučila spontánně radovat z přítomného okamžiku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Dále blonďatá kráska sdílela se svými sledujícími, že děti jí dopřály pocit bezpečí. „Moje děti mi daly ten pocit, že nikdy nejsem a nebudu na tomto světě sama. Uvědomila jsem si, že nepodstatným věcem jsem připisovala kdysi příliš velký význam,“ svěřila se. V závěru ještě Lela zmínila, že být mámou je ta nejlepší věc na světě. Podle ní totiž žena teprve jako matka pochopí, kolik síly, lásky, něhy a odvahy se vlastně v ní skrývá.

I když je Lela neustále kritizována veřejností za svůj vzhled, právě ten jí vydělává pořádný balík peněz. Slovenská modelka pravidelně dostává jednu nabídku za druhou. Naposledy se nechala vyfotit pro luxusní značku oblečení nebo šperků. Většinou se Lela růžové barvě vyhýbá, ale tentokrát udělala výjimku a nafotila se hned v několika modelech této barvy. Mnozí říkají, že vypadá jako panenka Barbie, ostatní ji klasicky kritizují.

Lela Vémola. (Zdroj: Lela Vémola Instragram)

Celebrity - další články

Doporučujeme