Vidíme se na Staromáku, vzkazuje David Pastrňák! Hokejisté budou s fanoušky slavit od 17 hodin

27. května 2024·Zprávy·Redakce

Češi budou slavit na Staroměstském náměstí (Zdroj: Profimedia)

Byly to nekonečné roky čekání na medaili, zvláště na tu zlatou. Tu ale čeští hokejisté teď vybojovali, navíc na domácím mistrovství světa. Oslavy a radost jsou obrovské, nadšení jsou nejen hráči a trenérský tým, ale samozřejmě i fanoušci, kteří hokejisty hnali za zlatem. A oslavit to s nimi budou moci na Staroměstském náměstí.

Oslavy zlaté medaile a mistrovského titulu na Staroměstském náměstí jsou v pondělí 27. května potvrzeny. Oslavy začnou v 17 hodin a už nyní je jasné, že náměstí i přilehlé okolí bude zaplněné do posledního místečka.

Na Staroměstské náměstí láká i útočník David Pastrňák, který vstřelil ve finále vítěznou branku. „Vidíme se na Staromáku,“ napsal a v ruce už držel zasloužené pivo v plechovce a mistrovský pohár. Češi dokázali porazit tým Švýcarska 2:0, góly vstřelili David PastrňákDavid Kämpf.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pasta (@davidpastrnak)

Podpory fanoušků si všímali hráči i trenéři. Vždycky se to hraje pro fanoušky. A když jsou tak skvělí fanoušci, je to obrovská motivace pro všechny: hráče, trenéry, realizační tým, prostě pro všechny. Jsme za tu podporu strašně rádi a myslím, že kluci ji cítili,“ prohlásil kouč Radim Rulík, který fanoušky nejen v halách v Praze a Ostravě označil za šestého hráče v poli.  „Pro tým to byl doping a potřebná energie ve chvílích, kdy si třeba někdo říkal, že už to nedá, ale pak vydechl a šel do toho zase znova. Kluci byli díky tomu neustále odhodlaní. Věděli jsme, že jsou lidi ve fanzóně, že to sledují na Staromáku… Pro ty lidi tam kluci nechali všechno,“ řekl Rulík.

Zprávy - další články

Doporučujeme