HOROSKOPY: Ryby, zřejmě vám někdo pokazí náladu a budete se muset obhajovat

22. srpna 2024·Zprávy·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Nevíte si rady s tím, jaký vás čeká den? Třeba vám poradí naše horoskopy, které pro rádio Frekvence 1 pravidelně připravuje kartářka Dagmar Kludská.

Slunce vstupuje do znamení Panny, daří se všemu, co má dobré základy. Ať už přes den budete dělat cokoliv, večer je mimořádně vhodný pro setkání s přáteli.

BERAN

Čeká vás rušný den. Hýřit budete nejen energií, ale také budete mít potřebu ji někde vybít. Pozor na adrenalinové sporty.

BÝK

Ke svému cíli postupujete sice pomalu, ale jistě.  Zažijete díky tomu mnoho zajímavých momentů.

BLÍŽENCI

Jste jako vítr. Efektivně vyřídíte více záležitostí než jindy a ještě se pobavíte.

RAK

I když se vám celkem bude dařit, můžete mít sklon být popudlivý. I maličkosti vás můžou vytočit.

LEV

Potěší vás nějaká zpráva či telefonát. Co byste však rozhodně neměli pouštět ze zřetele, jsou finance. Snažte se je dát urychleně do pořádku.

PANNY

Začíná vaše příznivé období. Merkur posílí vaší mysl i vaše plány. Pokud jde o lásku, o partnerské vztahy, o krásy, zážitky, nebudete mít nouzi.

VÁHY

Provázet vás může větší neklid. Nastat to může v situacích, kdy se věci budou vyvíjet jinak, než chcete. To pak můžete vyletět jako čertík s krabičky.

ŠTÍR

Máte dobré nápady a chuť realizovat. Nejste zvyklí z něčeho slevovat. A to může být zcela zásadní problém. Stačí malé, ale milé porozumění.

STŘELEC

Dokážete druhé přesvědčit o nemožném a můžete používat obzvláště rafinované triky. Pozor, ať se nelapíte do vlastní pastičky.

KOZOROH

Určitá cesta by mohla dát vašim zájmům nové impulsy. Jste-li nezadaní, nezavrhujte inzeráty a seznamky. Pro milostné seznámení je dnešek velmi příznivý.

VODNÁŘ

Vcelku se daří, ale máte tendenci stále někoho poučovat a napomínat. Kroťte se trochu.

RYBY

Zřejmě vám někdo pokazí náladu. Je možné, že na povrch se dostanou jistá překroucená fakta a vy je budete muset obhajovat.

Poslechněte si

Zprávy - další články

Doporučujeme