Týdenní horoskop: Váhy čeká velké rozhodování. A co si hvězdy připravily pro vaše znamení?

2. září 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme tu nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Pondělí začne zhurta, hlavně v pracovních záležitostech. Začátek týdne vám přinese nové pracovní projekty, které vás budou bavit, ale i stresovat. Ve středu můžete čelit menší konfliktní situaci s kolegy, která bude vyžadovat vaše diplomatické znalosti a dovednosti. Na konci týdne si dejte pozor na vyčerpání, předejdete mu sportem nebo procházkou v přírodě. V lásce se zaměřte na společné plány s partnerem, ideální k tomu bude konec týdne, hlavně čtvrtek a pátek.

BÝK

Začátek týdne vás zastihne v pracovním tempu, kdy budete moci rozpracované úkoly dotáhnout do konce. Pondělí a úterý jsou ideální dny k tomu, abyste udělali důležitá rozhodnutí ohledně financí nebo investic. Ve středu a čtvrtek se mohou objevit menší neshody v rodině, které budou vyžadovat klidný a trpělivý přístup. Víkend vám přinese zasloužený odpočinek, ideální čas na relaxaci a péči o sebe.

BLÍŽENCI

Tento týden se těšte na mnoho novinek a možností k osobnímu růstu. Začátek nového měsíce je ideální pro vzdělávání a seberozvoj. Ve středu můžete být konfrontování s nečekanou změnou plánů, která vás vyvede z rovnováhy. Konec týdne přinese nové nápady a inspiraci, které vás mohou posunout ve vašem profesním životě. O víkendu se těšte na setkání s přáteli, ale pozor na případné konflikty.

RAK

Raci to budou mít náročnější, co se emocí týče. Dostihnou vás staré záležitosti, které budete muset už konečně vyřešit. Budete z toho emocionálně vyčerpaní, proto je důležité myslet na sebe a dopřát si dostatek odpočinku. Konec týdne bude zase ve znamení řešení problémů, které vás trápí, a budete znovu hledat vnitřní energii. Pomůžou vám blízcí, tak se jim svěřte.

LEV

Tento týden budete v centru pozornosti a neuniknete zkrátka nikomu. Zářit budete už od začátku týdne nejen na pracovišti, ale i doma. Je to, jako byste na sebe měli neustále namířený reflektor, který vás pronásleduje všude, kam jdete. A vám to vůbec nevadí, ba právě naopak. To vám pomůže prosadit vaše nápady a myšlenky, protože vaše sebevědomí je na vrcholu. Dejte si ale pozor, abyste to nepřehnali a nezačali tím lidi okolo sebe spíše štvát. Mohli byste mít navíc kvůli tomu problém s autoritami.

PANNA

Organizace a plánování, to jsou dvě slova, která vás tento týden budou provázet. Díky tomu si uspořádáte svoje priority a nastavíte si, co je pro vás důležité a co můžete odsunout na později. Budete mít tendenci kritizovat sebe samotné, i když je to naprosto zbytečné a nemáte k tomu důvod. Zkuste k sobě být milejší a laskavější. Vyřešte tento týden také nezbytné zdravotní záležitosti, jako je pravidelná návštěva lékaře.

VÁHY

První zářijový týden bude u vás hlavně o rozhodování. Přesně se ukáže, proč se o vás říká, že jste nerozhodné znamení. Řešit budete hlavně práci, kde bude potřeba učinit zásadní rozhodnutí. Pomůže vám rozhovor s kolegou, který je do tématu zasvěcen a který vám zároveň podá nový pohled na situaci. Díky tomu si urovnáte vztahy, které trochu haprovaly a které nefungovaly tak jak byste si přáli.

ŠTÍR

Tento týden pro vás bude velmi intenzivní. Můžete očekávat velké vnitřní změny a nové pohledy od světa. V práci ukážete svou odhodlanost a sílu, což může přinést jen ty pozitivní výsledky. Konec týdne bude ideální na práci v projektech, které potřebují více času, a tím pádem i více práce. V osobních vztazích buďte upřímní a otevření a víkend zasvěťte hlavně odpočinku a regeneraci.

STŘELEC

Čeká vás dobrodružný týden. Hlavně začátek týdne se ponese ve znamení výzev v práci, které vás budou motivovat k tomu, abyste se posunuli a zlepšili, co nejvíce to půjde. Pokud můžete, dejte si volno uprostřed týdne. Pomůže vám to nastartovat se ke zvýšené aktivitě a zbytek týdne už pojedete jako motorové myšky. V milostném vztahu buďte flexibilní a otevření nápadům, které má váš partner.

KOZOROH

Tento týden pro vás bude náročný, co se práce týče. Ale právě tyto projekty vás mohou posunout dál a na vyšší level, čehož si všimnou i vaši nadřízení. Hned na začátku týdne ale budete muset pořádně nastartovat motory a ukázat, že zvládnete i hodně těžkých úkolů najednou. Ve středu se možná objeví menší krize, protože budete mít pocit, že vám všechno přerůstá přes hlavu. Proto je ideální naplánovat si další týdny a případně nezapomenout i na nějakou tu dovolenou. Pomůže vám to.

VODNÁŘ

Čeká vás týden plný inovací, změn a nových nápadů. Budete chtít experimentovat, a to nejen v zaměstnání, ale i v soukromém životě. Váš partner možná bude trochu překvapen a bude si říkat, zda vás náhodou někdo nevyměnil. Řekněte mu, co stojí za vaší změnou a případně to s ním i proberte. Nebojte se ale jít proti proudu a vyzkoušet něco nového, co od vás nikdo moc nečeká.

RYBY

Dávejte si pozor na zvýšenou citlivost a přehnané emoce. Máte pocit, že jakmile se na vás někdo špatně podívá či vám řekne jen slůvko kritiky, vy se hned rozpláčete. Uklidněte své emoce, protože jste ke svému okolí vnímavější a věci si berete více než ostatní. Budete chtít všem pomáhat, ale musíte si uvědomit, že ne všichni o vaši pomoc, i když je dobře mířená, stojí. Možná budete mít tendence stáhnout se více do sebe a je to tak v pořádku, ale ta změna nálady by neměla přijít zničehonic.

 

Zábava - další články

Doporučujeme