Vyhledávání
Sladké pokušení! GALERIE nádherných bonboniér, které je škoda jíst
Už jste dostali tradiční valentýnskou čokoládu? A už jste se do ní pustili? My pro vás máme přehlídku cukrářských dokonalostí, do kterých byste se ani zakousnout nechtěli.
Cukrářský průmysl směřuje kupředu stejně rychle jako jakýkoliv jiný a nároky klientů jsou čím dál tím vyšší. Obyčejná čokoláda už jen tak někoho neohromí. Vznikají proto malé, nezávislé pobočky cukrářů, které se s jídlem mazlí a pod jejich šikovnými prsty vznikají kreace, u kterých se ani nechce věřit, že se jedná o skutečné jídlo.
“Toto zaměření na řemeslo je důkazem toho, že čokoláda je velice komplexním jídlem, ne pouze pamlskem, který nevědomky pojídáme. Lidi zajímá, odkud jejich jídlo pochází a kdo ho vyrábí,” uvedl Michael Laiskonis, ředitel kulinářského vzdělávacího centra v New Yorku.
Pokochejte se naší GALERIÍ sladkostí, které potěší jazyk i oko.