Němka ukončila devítiletý vztah s letadlem, objektem její touhy už je jiná věc

15. září 2024·Zábava·Redakce

Michele Köbke (Zdroj: Profimedia)

Příběh o Michele Köbke, ženě z Berlína, která milovala letadlo Boeing 737-800, zní jako něco, co byste očekávali spíše ve fantastickém románu než v realitě. Přesto tato neobvyklá láska trvala devět let. Němka už má ale za letadlo náhradu.

Michele se zamilovala do letadla, které nazývala „Zlatíčko“. Tato fascinace začala v roce 2014 na letišti Berlín-Tegel, kde poprvé tento dopravní prostředek spatřila. Postupně se její náklonnost rozvinula do romantického a fyzického vztahu, jak sama tvrdila. Její pouto s letadlem bylo pro ni hluboké a intimní. Dokonce si pořídila některé jeho komponenty i jeho model, s nímž prý trávila intimní chvíle, což popisovala jako jedinečný prožitek.

Kvůli povaze objektu své lásky nemohla Michele letadlo často vídat, což pro ni bylo velkým zdrojem frustrace. „Mohu se k němu přiblížit, jen když s ním letím nebo když se k němu mohu dostat v hangáru, což se mi stalo jen jednou v životě,“ postěžovala si před lety Němka. Tenkrát si však návštěvu hangáru velmi užila. Byla totiž spatřena, jak stroj líbá, a dokonce stojí na jednom z jeho křídel.

Michele Köbke (Zdroj: Profimedia)

 

Michele si uvědomovala, že její láska k letadlu je neobvyklá. Sama se identifikovala jako objektofilka, tedy osoba, která je romanticky a sexuálně přitahována k neživým věcem. Odborníci toto chování označují také jako parafilii. Vě většině případů takoví lidé ale nevyžadují léčbu.

Vztah se jí sice po devíti letech rozpadl, ale jak šestatřicetiletá žena sama prozradila německému deníku Bild, „zůstali přáteli“. Aktuálně se upnula na něco nového — fascinaci středověkem, a konkrétně rytířským brněním, které ráda nosí a jež pro ni novým objektem touhy.

 

Zábava - další články

Doporučujeme