Markéta Vondroušová ukázala nového partnera. Společně si užili dovolenou ve Valencii

3. října 2024·Sport·Šárka Blahoňovská

Markéta Vondroušová (Zdroj: Profimedia)

Markéta Vondroušová, loňská vítězka Wimbledonu, se v posledních měsících neobjevovala na kurtech kvůli operaci ramene, ale fanouškům stále nabízí pohled do svého osobního života. Po rozvodu s dlouholetým partnerem Štěpánem Šimkem, který se odehrál na začátku letošního roku, našla znovu štěstí po boku tenisty Andrewa Paulsona.

Zamilovaní tenisté už vztah neskrývají. Sama Vondroušová novou lásku přiznala deníku Blesk čtvrt roku po rozvodu s exmanželem Štěpánkem Šimkem. „Prostě nám to nevyšlo, nebylo to takové, jak bychom si oba představovali. Štěpán se odstěhoval ze společného bytu i s kočkou, řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni, vysvětlila wimbledonská šampionka.

Šimek byl jejím dlouholetým partnerem, chodit spolu začali, když bylo Vondroušové teprve 12 let. Právě bývalý manžel byl Vondroušové oporou během její kariéry. Sportovkyně se nechala několikrát slyšet, že běz něj by nebyla tak daleko.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Markéta Vondroušová (@marketavondrousova)

Teď už je ale vše jinak. Tenistka na sociálních sítích sdílela společné fotografie s dvaadvacetiletým Paulsonem ze španělské Valencie, kde si užili slunečné pláže, krásy historického města i návštěvu delfíní show.

Pro Markétu Vondroušovou znamenají poslední měsíce velké změny. Po srpnové operaci levého ramene musí tenistka tak trochu nuceně odpočívat, ale současně se těší na návrat ke sportu. Naposledy se objevila na kurtech na začátku července, kvůli zranění vynechala i Letní olympijské hry v Paříži, kde se mohla pokusit obhájit stříbrnou medaili z Tokia.

Sport - další články

Doporučujeme