Zpátky domů! Dara Rolins se vrací na Slovensko, chystá totiž novou muziku

1. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (Zdroj: Profimedia)

Dara Rolins se za poslední měsíce objevila snad ve všech novinách a časopisech. Její estetický zákrok na obličeji totiž vyvolal vlnu kritiky, kterou zpěvačka nenesla moc dobře. Nyní by to už ráda uzavřela a věnovala se znovu hudbě.

Majitelka krásného hlasu na svých sociálních sítích několikrát uvedla, že by se ráda posunula od tématu plastické operace dál, ale zároveň zveřejnila sérii vyjádření, které v lidech vyvolalo opačný dojem. Když poté Rolins navíc ještě sepsala blog na téma “kdy jít na facelift“ s tím, že pokud ženy místo spodního prádla dostávají hrnce, plastika je nutná, naštvala tím celou řadu žen.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara je podle vlastních slov připravena hodit vše za hlavu a věnovat se hudbě. „O víkendu se vracím na Slovensko a doufám, že bude svítit sluníčko,“ napsala na instagram. Dále se zpěvačka fanouškům svěřila, že kdyby náhodou pršelo, plány jí to nenaruší. „Déšť mi nevadí. V takovém počasí nejradši tvořím,“ odkázala na svou hudbu a dodala, že brzy mohou očekávat nové písničky.

Jestli Rolins vydá i nové album, to se zatím neví, ale za poslední měsíce zveřejnila hned několik spoluprací a samostatných songů. V roce 2017 světlo světa spatřilo její poslední studiové album názvu ETC, které musicserver.cz ohodnotil 7/10. Podle kritiků je album autentické, emoční a stojí za poslechnutí.

Celebrity - další články

Doporučujeme