Mistrem světa i tátou! Hokejista Dominik Kubalík se pochlubil prvními snímky dcery

31. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dominik Kubalík (Foto: Profimedia)

Dominik Kubalík zažívá nejšťastnější období svého života. Nejenže pomohl českému hokejovému týmu vyhrát mistrovství světa v hokeji, ale také se stal otcem. S manželkou Klárou společně na svět přivítali dceru Miu.

Čeští hokejisté se 10. května v úvodním zápase MS v ledním hokeji utkali s Finskem a zvítězili 1:0. V zápase se naskytla celá řada šancí, ale branka padla pouze jedna. Dominik Kubalík si vítězný den navždy zapamatuje i z jiného důvodu, a tím je samozřejmě narození dcery. Než se tak stalo, sympatický hokejista si ale užil pořádnou jízdu.

Chvíli to vypadalo, že se Kubalík kvůli porodu nebude účastnit utkání proti Finsku. Na dopoledním rozbruslení totiž chyběl a tisku bylo oznámeno, že odjel do porodnice a není jisté, zda zápas stihne. „Byli jsme připraveni na všechno. Jinak by hrálo jedenáct útočníků,“ nechal se v té době slyšet hlavní trenér. „Emočně to létalo nahoru dolů, snažil jsem se v porodnici být aspoň nějaká opora, ale bylo to všechno o paní. Zvládla to fantasticky, já jsem tam byl spíš takovej podržtaška,“ zavtipkoval hokejista.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominik Kubalík (@kubalda18)

Dcera Mia se čerstvým rodičům narodila podle plánu, a sice v den termínu. „Vstával jsem kolem šesté a kolem sedmé mi paní volala, takže jsem sednul a jel jsem. Ani jsem moc neplánoval, jak to bude nebo nebude, nakonec to dopadlo takhle, takže skvělý,“ dodal ofenzivní lídr reprezentace. Na otázku, zda Kubalík přemýšlel zápas proti Finsku kvůli porodu vynechat, odpověděl, že zvítězila touha po zlatě. „Řešili jsme to s paní. Ale jde o mistrovství doma, a to už se v mojí kariéře nebude opakovat, takže jsem šel do toho,“ řekl ještě k tématu.

Celebrity - další články

Doporučujeme