Vzácný moment na červeném koberci: Michael Douglas se pochlubil dětmi

11. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Michael Douglas (Zdroj: Profimedia)

Michael Douglas udělal ze své poslední účasti na červeném koberci rodinnou záležitost. Herec se ve středu 10. července zúčastnil premiéry nového dokumentu America’s Burning, která proběhla v New Yorku. Doprovázely ho jeho dvě děti, které má s manželkou Catherine Zeta-Jones.

Devětasedmdesátiletému herci dělal společnost syn Dylan a dcera Carys. Douglas má také syna Camerona z prvního manželství s Diandrou Luker, ale ten se na události neukázal. Zatímco Michael měl na sobě námořnicky modré sako a modrou košili, Dylan a Carys vsadili na outfity v krémové a bílé barvě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Catherine Zeta-Jones, se kterou Douglas začal chodit v roce 1999 a o rok později se vzali, se premiéry také účastnila. Herec nedávno uvedl, že jeho manželství bylo “dobrou jízdou“ a věří, že rozšíření rodiny v pozdějším věku z něj udělalo lepšího otce. „Cameron tím hodně trpěl,“ řekl herec Telegraphu o výchově svého nejstaršího syna. „Byl jsem úplně zahlcen prací. A rodina byla až na třetím místě po práci a naší zemi.“

Jeho prvorozený syn se minulý rok otevřel magazínu Us Weekly o boji s drogovou závislostí a šestiletém pobytu ve vězení. „S otcem jsme neměli špatný vztah, ale spousta mých špatných rozhodnutí přispěla k tomu, že se náš vztah poškodil,“ rozpovídal se Cameron o minulosti a dodal, že i když to nějakou dobu trvalo, povedlo se mu s tátou vztah napravit. „Začal mi znovu věřit a za to jsem vděčný,“ dodal na závěr.

Celebrity - další články

Doporučujeme