Stopka pro Jaromíra Soukupa! Televize Barrandov mění vysílací schéma

11. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

(Zdroj: Profimedia, Instagram Jaromíra Soukupa))

Televize Barrandov zaznamenala za poslední dobu velké změny. Podnikatel a investor Jan Čermák se pilně pustil do práce a bývalý ředitel Jaromír Soukup dostal stopku. Nejenže televize stáhla z vysílání veškeré jeho pořady, ale ještě k tomu dostal zákaz vstupu do budovy.

Je tedy zatím ve hvězdách, zda bude mít Jaromír Soukup v TV Barrandov nějakou budoucnost. Podle Blesk.cz se o tom momentálně jedná. Bývalý ředitel si z toho ale evidentně nic nedělá, jelikož odjel na dovolenou do Španělska. „Plno z vás mi píše, co se mnou je. Přesně tohle se mnou je,“ napsal Soukup k fotce, na které pózuje na pláži v plavkách.

Soukupovu aktuální situaci s TV Barrandov okomentovala Blesku mluvčí televize Kristýna Synáčová. „Pan Soukup momentálně žádný pořad pro TV Barrandov nenatáčí. Dál probíhají jednání o jeho dalším angažmá v televizi, nedokážeme v tuto chvíli zatím nic říci,“ vysvětlila s tím, že zatím ještě není jasné, zda se nějaký z osmi pořadů Jaromíra Soukupa na obrazovky vrátí či ne.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Bendova (@alice_bendova_official)

„Pár týdnů mě česká politika a showbyznys nezajímají, fakt ne! V srpnu se do obojího zase pustím,“ uvedl bývalý mediální magnát na svém instagramu. Mezitím vstoupila na obrazovky TV Barrandov herečka Alice Bendová a společně s Evou Decastelo moderují VIP svět. „Mám dole 11 kg a už před tou kamerou nevypadám jako ropucha!“ pochlubila se Bendová z bývalé Soukupovy šatny a dodala, že několik dílů je již úspěšně natočeno a diváci se prý mají na co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme